Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Groener dan groen...

Groener dan groen...
Lokaal @ Vlaams Belang

Vlaams Belang Hamme opteert er voor, om deze verkiezingen het milieu en het straatbeeld te sparen. Dit door zo weinig mogelijk nutteloos drukwerk te verspreiden en ook het aantal verkiezingsborden drastisch te beperken. Hiermee willen we als volkspartij aantonen dat het milieu ook ons nauw aan het hart ligt en dit géén alleenrecht is van een partij, die groen in zijn naam draagt. Met de klimaatdoelstellingen in het achterhoofd, willen we onmiddellijk de daad bij het woord voegen.

We willen als Vlaams Belang een initiatief starten, waarbij de inwoners van onze gemeente een zelfklever (met de vermelding "Cordon tegen verkiezingsdrukwerk") kunnen aanvragen om op de brievenbus te kleven, waarmee U aangeeft géén niet gepersonaliseerd verkiezingsdrukwerk te willen ontvangen. In tijden van sociale media en internet, achten wij het opportuun om deze kanalen de voorkeur te geven om onze boodschap te verspreiden. Voor mensen die technologie minder genegen zijn, zullen we via het gekende Hamse kanaal "De Kleine Wuiten" aanvullend een inzicht verschaffen op ons programma.

De zelfklever kan gratis verkregen worden, persoonlijk bij onze zetelende gemeenteraadsleden Mario Michils en Leo Van der Vorst of via een sms naar 0475/93.69.02 met vermelding "groene sticker" en naam en adres. Je kan ook de bijlage afdrukken en er zelf een klever van maken indien gewenst.

Eensgezind voor een groener Hamme en Vlaanderen.

Mario & Leo